Jumpat jatkuvat keväällä taas tammikuun 12 päivä 2023 alkaen liikuntasalissa. Keväällä meillä on kuitenkin vesijumppaa kunkin kuukauden viimeisenä torstaina alkaen 26.1. Vesijumppa päivinä ei ole perinteistä jumppaa. Poikkeuksena edelliseen helmikuussa ei ole vesijumppaa ja maaliskuussa joka torstain jumpat ovat vesijumppaa, koska sali on varattuna yo-kirjoituksiin.

Vesijumpan paikkana tuttu Svinhufvudinkadun uimahalli neljän torstain ajan. Varusteina uikkarit ja saunavälineet. Nyt käytämme uimahallin pukuhuonetta, josta siirrymme vesijumppaan.

Lihaskunnon muokkaus- ja venytysjumpan vetäjä on liikunnanohjaaja, fysioterapetti Katja Dufva-Arjala.

Pukuhuoneiden käyttö hoidetaan siten, että kumpikin pukuhuone on joka kerta käytössä ja porukka tasataan molempiin pukuhuoneisiin turvavälien säilyttämiseksi. Toivomme, että kaikilla olisi kaksi koronarokotusta otettuna.

Akateemiset jumppaavat syyskuusta toukokuulle torstai-iltaisin kello 20 Svinhufvudinkatu 8:n voimistelusalissa. Jumppa sopii kaikenikäisille.

Jumpan lajit ja toteutustavat ovat monipuolisia: joskus jumpataan musiikin tahdissa toisinaan taas ilman taustamusiikkia. Toisinaan jumpassa käytetään keppejä (nk. Heikin kepit) tai kuminauhoja. Muutaman kerran jumppa toteutetaan kauden aikana kuntopiirinä.

Jumpan jälkeen pelataan koripalloa. Jälkipelit puidaan uimahallin saunassa ja altaalla. Tai sitten vaihtoehtoisesti seuraavan kerran jumpalla.

Jäseneksi voi liittyä ilmoittautumalla jumpan urheilukapteenille Paavo Pulkkisellelle jumppavuoron yhteydessä.

Kuva Laun vuoden 2008 jumppaajista (Kuvan ottanut Petri Görman, Päijät-Hämeen Viikkouutiset).

lauiso.jpg